Lepota

Ljubav

Mali trikovi da u samo trideset sekundi izgledate bolje

Izgled možete da promenite za kraće vreme od onog koje vam je potrebno za stavljanje fotografije na društvene mreže. Zaista. Radi se o malim trikovima lepote uz koje ćete se osećati mlađe, privlačnije i bolje!

Mali trikovi da u samo trideset sekundi izgledate bolje



I kada mislite da vam nema spasa i da je bolje da ste ostali kod kuće, evo što sve možete učiniti na brzinu:

Obrve od kojih zastaje dah
Možda niste razmišljali o obrvama kao o nekom jako važnom detalju na licu, ali pravilno oblikovane i pune obrve učiniće čuda za izgled. Ukoliko ga želite poboljšati u trenu, olovkom za obrve iscrtajte ih i učinite gušćima. Efekt neće izostati.

Nanesite kremasto rumenilo
Za nanošenje kremastog rumenila na lice treba imati više veštine nego za puderastu verziju. No jednom kada usavršite njegovo nanošenje i želite da u trenu date novi sjaj svom izgledu, stavite na obraze malo kremastog rumenila.

Uvijte trepavice
Duge i guste trepavice naglašavaju oči i daju im poseban šarm. Za brzu popravku izgleda ovo je super trik.

Nanesite na telo hidrantni bronzer
Neke kreme za zaštitu od sunca daju fin sjaj, ali i malo boje, pa ističu ten. Znaju biti obogaćene shea maslacem, a koži daju prirodan izgled i lep sjaj.

Nanesite korektor
Kako biste otvorili oči i sakrili tamne kolutove, sve što vam treba je korektor na podočnjacima, a nakon ovog beauty trika u trenu ćete izgledati svežije.

Napravite lagani piling usana
Ukoliko nanesete sjaj ili ruž na ispucale usne, efekt bi mogao biti vrlo loš pa biste čak mogli izgledati malo starije. Lagan i brz piling usana odstraniće mrtve ćelije, a nakon toga one su spremne za sjaj.

Autor: B.B.
Izvor: tportal.hr
Foto: marin / FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>