Lepota

Ljubav

Uklonila podbradak: Sandra Obradović liposukciju vrata platila 900 evra

Sandra Obradović nedavno se podvrgla liposukciji vrata koju je platila 900 evra , a na ovakav potez manekenka se odlučila jer je užasno nerviralo kako izgleda njen podbradak, pa je stoga odlučila da ga ukloni.

Uklonila podbradak: Sandra Obradović liposukciju vrata platila 900 evra



Sandra Obradović raskid veridbe proslavila sa društvom uz šampanjac (Foto)
Sandra Obradović
, bivša misica i učesnica Farme, rešila je da se sredi za predstojeću letnju sezonu. Atraktivna plavuša se pre nekoliko dana podvrgla hirurškoj intervenciji, pa je na jednoj privatnoj klinici u Beogradu uradila liposukciju vrata. Prema rečima sagovornika zgodna Požarevljanka je istog dana puštena na kućni opravak, a za taj zahvat iskeširala je 900 evra.

"Sandra ne štedi pare zarad lepog izgleda, pa je nakon uvećanja usana odlučila da se reši viška sala koji je imala ispod brade. To nije bilo toliko primetno, ali je nju jako iritiralo, posebno jer se videlo na fotografijama koje je kačila na društvenim mrežama. Pošto se kod jedne drugarice raspitala o zahvatu, zakazala je intervenciju na klinici, koju je posetila u večernjim satima kako je niko ne bi video", rekao je izvor za Alo.rs koji je insistirao na anonimnosti i dodaje:

"Urađen joj je mali, skoro neprimetan rez ispod brade u lokalnoj anesteziji, a zahvat je trajao oko sat vremena. Odmah je otpuštena kući, a zavoj i konce skinula je nakon nekoliko dana", rekao je izvor blizak manekenki!

Autor: J.B.
Foto: Facebook/sandra Obradovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>