Region

Svet

Tradicionalni 13. Dečiji sajam počinje 25. aprila

Najlepša dečija manifestacija u regionu počinje u petak u hali 3 Beogradskog sajma. Tradicionalni trinaesti Campina fruttis dečiji sajam trajaće od 25. do 27. aprila, a organizatori pored bogatog programa pripremaju i dosta iznenađenja za mališane i njihove roditelje.

Tradicionalni 13. Dečiji sajam počinje 25. aprila



Svečano otvaranje sajma je u petak u 14 časova. Oko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, a neki od njih pripremili su i posebna iznenađenja za posetioce. Veliki popusti, čak i do 30% obradovaće sve one koji budu odlučili da obraduju svoje najmlađe i kupe nešto od raznovrsne ponude koju nude izlagači: obuće za decu, odeće za decu, opreme za bebe, hrane, slatkiša, zatim knjiga, filmova, časopisa, muzike za decu i još dosta toga.

Mališani će moći da uživaju u zabavnom programu koji ih očekuje kako na bini, tako i na sportskom terenu. U svakoj ulici na Dečijem sajmu, koje će ovoga puta nositi i imena, deca će sa svojim vršnjacima moći da se druže u raznim i veoma zanimljivim kreativnim radionicama.

Specijalan program pripremaju i Saobraćajna policija koja će decu podučavati osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, zatim Vatrogasna brigada, Žandermerija, a sa njima će se družiti i vitezovi iz Svibor saveza Srbije. Veliki broj nagradnih igara očekuje najmlađe, a i ovoga puta moći će da uživaju u Campina fruttis feir play fudbalskoj ligi, zatim poslednjeg dana Dečijeg sajma na sporskom terenu održaće se i Evy baby puzijada, Nestle ples beba, dok će na bini po prvi put biti organizovana i Campina fruttis igra memorije.

Prijatelji manifestacije trinaestog Campina Fruttis dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije - Campina fruttis, Frikom i Becutan.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>