Region

Svet

Ognjen Amidžić rasplakao suprugu: Priredio joj žurku iznenađenja (Foto)

Danijela Amidžić proslavila je juče 27. rođendan u društvu supruga Ognjena i najbližih prijatelja. Slavlje je organizovano na splavu u bizini hotela "Jugoslavija", a prisutne goste zabavljao je Lexington bend.

Ognjen Amidžić rasplakao suprugu: Priredio joj žurku iznenađenja (Foto)



Ognjen Amidžić dobio paket pun hrane, težak 90 kilograma: Sve ću da pojedem!
Supruga Ognjena Amidžića  Danijela proslavila je juče rođendan u društvu najbližih prijatelja, a voditelj i autor emisije "Amidži šou“ pozvao je prijatelje iz Lexington benda da zabavljaju prisutnegoste, ali nije odoleo da se i sam uzme mikrofon i otpeva jednu pesmu svojoj supruzi zbog koje se rasplakala.


"Ognjen je iznenađenje spremao dva meseca. Izveo je suprugu na večeru, a onda je zamolio da svrate na splav jer želi samo da vidi kumove na pet minuta. Njihovi prijatelji čekali su u mraku, a kad je bračni par ušao u lokal, svetla su se upalila i zabava je, na Danijelino oduševljenje, mogla da počne", rekao je izvor  blizak Ognjenu za Kurir-info.rs i dodao:

"Umesto čestitke, zapevao je "Makedonsko devojče“. Danijeli su krenule suze od sreće jer je to jedna od njenih omiljenih pesama. Zapevao je i Marinko Madžgalj pesmu "Danijela“, koja je posvećena manekenki i nalazi se na albumu grupe "Flamingosi“, zaključio je izvor.

Autor: J.B.
Foto: Instagram/Danijela D Amidzic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>