Region

Svet

Srećan rođendan! Seka Aleksić tačno u ponoć dobila od Veljka poklon iznenađenja! (Foto)

Kraljica estradnog neba Seka Aleksić danas proslavlja svoj 33. rođendan. Tačno u ponoć suprug Veljko Piljikić priredio joj je pravo iznenađenje u vidu crnog automobila sa belom mašnom, a budući da je poznato koliko pevačica voli sportske četvorotočkaše sigurno će uživati uz svog novog ljubimca.

Srećan rođendan! Seka Aleksić tačno u ponoć dobila od Veljka poklon iznenađenja! (Foto)



Seku Aleksić je skupoceni rođendanski poklon sačekao u dvorištu tačno u ponoć, a suprug Veljko priredio joj je pravi romantični prizor. Besna crna mašina marke Mercedes-Benz SLK AMG CABRIO 2014 stajala je u dvorištu njihove kuće, ali ono što je posebno krasilo automobil vredan oko čak 100.000 eura i odavalo ljubav i pažnju je lepa bela mašna u kojoj je stajao "upakovan".

Seka Aleksić: Nemam Fejsbuk profil, koristim samo fan stranicu sa preko 650.000 ljudi!
Ni Seka kao svaka slavljenica nije krila sreću pa je brže-bolje dočarala fanovima rođendanski poklon postavivši fotografiju na društvene mreže. Ženstvenog stajlinga i širokog osmeha uspela je da prenese senzacionalno iznenađenje, uz zahvalnost svom suprugu rečima: "Tačno u ponoć! Ljubavi, hvala ti!".

 


Uskrs u domu Seke Aleksić: Uskršnja trpeza spremna za goste (Foto)
I ne samo da je Kraljica estrade i ikona stila, po mnogima i najlepša žena na ovim prostorima, Seka Aleksić je svakako i najvoljenija pa su je njeni verni obožavaoci obradovali dirljivim videom sastavljenim od nežnih stihova i fotografija.

"Draga Seko, neka te u životu prati sreća, mi smo uvek uz tebe! Vole te tvoji fanovi - tvoje lepotice i lepotani!!! SREĆAN 33. ROĐENDAN!!!", poručilo joj je preko 650.000 fanova na Fejsbuku.

I mi se pridružujemo najlepšim željama pa ovom prilikom redakcija našeg portala upućuje Seki najiskrenije čestitke. Srećan rođendan, Kraljice!

Autor: B.B.
Foto: Facebook / Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>