Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran saznaje da Bedar ima rak! Omer prosi Zejnep, hoće li pristati na brak bez ljubavi? (Foto)

Zbunjeni Zinar, pita sina jel nešto saznao, ali mu Dilaver odgovara da ne zna ništa, već da sumnja da aginicu neko prati. Boran javlja Zejnep da se setio ko je Emre, oduševljena doktorka mu govori kako  to moraju da proslave.

Serija Sila večeras: Boran saznaje da Bedar ima rak! Omer prosi Zejnep, hoće li pristati na brak bez ljubavi? (Foto)



Serija Sila večeras: Boran saznaje da Dželil prodaje kuću u Mardinu, Sila je ponovo u životnoj opasnosti! (Foto)
Zinar javlja Boranu kako je čuo da neko prati Silu i da joj je život ugrožen. Odmah zahteva da se oko kuće postave čuvari, koji će je štiti 24 sata. Omar zove Zejnep i govori joj kako moraju da se vide. Boran se vraa u Istanbul, ali je Sila jako uznemirena zbog saznanja da je sa njim bila i Zejnep.

Iako se trudi da sakrije ljubomoru, za doručkom ne progovara ni reč. Dželil brzo prodaje kuću u MArdinu i javlja Bedar da se vraća kući. Sila izlazi iz kuće zajedno sa Boranom i zatiče čuvare, ništa joj nije jasno. Zihan razgovara sa Dilaverom i savetuje ga da što pre krene u MArdin, jer mora da se brine o Umu i deci. U međuvremenu doplazi Džeren koju Dilaver upoznaje sa ocem. Zinar primećuje da se sa njegovim sinom nešto dešava i podseća ga da je oženjen i da ne sme da napravi nikakvu glupost.



Omar, kako bi iznenadio Zejnep zakazuje seansu kod nje u ordinaciju, što je baš i nije toliko obradovalo. Dilan se sastaje sa bivšim dečkom, on joj se izvinjava što se prema njoj loše poneo i govorio joj kako se uplašio posle razgovora sa Silom. Dilan mu govori, kako više ne mora da se plaši jer nisu zajedno. Esma pronalazi slike od Zejnep kod Sile na stolu. Osman je u strahu, pošto su mu svi okrenuli leđa. Bedar pada u nesvest pred ćerkama, govori kako joj nije ništa, ali  Boran shvata da nešto nije u redu.

Dželil mu govori kako Bedar ima rak i kako je zbog toga prodao kuću u Mardinu. Omer prosi Zejnep, ali ona traži vremena...

Autor: J.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>