Svet

Region

Novak Đoković na kraćoj pauzi zbog povrede: Biću spreman za Madrid 5. maja

Drugi reket sveta i naš najbolji teniser Novak Đoković rekao je da bi trebalo da se vrati na teren početkom narednog meseca na mastersu u Madridu, koji počinje 5. maja.

Novak Đoković na kraćoj pauzi zbog povrede: Biću spreman za Madrid 5. majaĐoković je bio na lekarskim pregledima koji su pokazali da povreda zgloba desne ruke ipak nije ostavila ozbiljnije posledice, te da će se oporaviti u nekoliko narednih dana.

Novak Đoković: Hristos Vaskrese prijatelji! (Foto)
Kako bi se što pre u potpunosti izlečio i bio spreman na maksimalne napore na ATP turu, Novak će morati da nastavi sa tretmanima oporavka, kao i da se odmara u narednim danima.

"Srećom, situacija sa rukom je bolja nego što je u prvom trenutku to izgledalo. Dobio sam uverenja lekara da ću biti spreman za turnir u Madridu, a potom i za Rim i Rolan Garos, baš kao što je to bilo i planirano. Međutim, sada mi predstoji kraća pauza da bih se potpuno oporavio. Nadam se da ću se što pre vratiti na teren i krenuti sa pripremama za nastavak sezone na šljaci", rekao je Đoković koji je povredio ruku uoči turnira u Monte Karlu, na kojem je stigao do polufinala.

Autor: B.B.
Izvor: b92.net, Tanjug.rs
Foto: Guliver / Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>