Region

Svet

Bolni razvod Vlade Kalembera i Ane Rucner: Dirljiv zagrljaj za kraj (Video)

Vlado Kalember i Ana Rucner ispali su u subotu iz HRT-ovog takmičenja "Zvezde pevaju". Mada su u poslednjih šest epizoda hrvatske verzije šoua delovali prisnije nego ikada, njihovom je braku ipak došao kraj. Opraštajući se od šoua, oprostili su se i jedno od drugog.

Bolni razvod Vlade Kalembera i Ane Rucner: Dirljiv zagrljaj za kraj (Video)



Iako su šuškanja o okončanju braka Vlade Kalembera i Ane Rucner počela još prošle godine, par se trudio da nađe zajednički jezik i popravi stvar. Međutim, nije išlo. Posle ispadanja iz muzičkog šoua, uspešna violončelistkinja dala je eksluzivni intervju za hrvatski "Story", u kom je iskreno priznala da je njihovom braku došao definitivan kraj  i da već izvesno vreme ne žive pod istim krovom.

Ana je još ranije, potresena medijskim pričama, smršala pet kilograma, dok su zajedno svima pokazivali da neće odustati od braka. Ipak, na kraju se ispostavilo da je sve to bio deo scenarija te da su se supružnici već tada udaljavali. I mada su tokom šou programa "Zvezde pevaju" koji se na HRT1 emituje svake subote odavali utisak da su spasili brak, bilo je teško za pretpostaviti da su to ustvari njegovi zadnji trzaji.

Vlado i Ana oprostili su se od svoje ljubavi pod svetlima reflektora, a njihov dugi zagrljaj nakon izvođenja pesme "Without You" potvrdio je višegodišnje priče - da je nažalost svemu došao kraj!



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>