Region

Svet

Ples sa zvezdama: Katarina Šišmanović - Moja krivica je što sam ispala!

Katarina Šišmanović, sinoć je napustila šou Ples sa zvezdama nakon što je u duelu izgubila od Igora Lazića Nigora koji je dobio više glasova sudija. Mlada voditeljka nije razočarana svojim ispadanjem, već je svesna da je sama odgovorna što su ona i njen partner Aleksandar Veljković, morali da napuste takmičenje.

Ples sa zvezdama: Katarina Šišmanović - Moja krivica je što sam ispala!



Ples sa zvezdama: Ispali Katarina Šišmanović i Aleksandar! Par koji je odlukom žirija napustio takmičenje!
Iako je sinoć ispala iz šou Ples sa zvezdama, Katarina Šišmanović nije zamerila sudijama što su je poslali kući, već je sebe okrivila za tu situaciju i dodala, da jednostavno juče nije bio njen dan za igru:

"Juče nije bio moj dan. Žao mi je što žiri ne gleda kompletno učešće u takmičenju, već sudi po poslednjem izvođenju. Mogli su bar ovog puta da mi progledaju kroz prste. Veoma sam umorna, što se sigurno odrazilo na moj ples. Sama sam kriva što sam ispala. Ne bi bilo lepo da nekog drugog krivim. Falio mi je odmor, samo jedan slobodan dan bi učinio da sve ispadne mnogo bolje. Salsa mi nije legla najbolje, trebalo je više da vežbam i rezultat ne bi bio ovakav", rekla je Katarina za Blic.rs i dodala:
 
"Žao mi je što sam ispala zbog ljudi s kojima sam sarađivala, ali moram da se posvetim više svojoj emisiji "Sve za ljubav“, koju sam zbog "Plesa sa zvezdama“ zapostavila. Mislila sam da sve mogu da postignem, ali je očigledno ovo za mene bio preveliki zalogaj", zaključila je šarmantna voditeljka.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>