Region

Svet

Skarlet Johanson skroz gola u filmu, muškarce ubije svojim telom! (Foto+Video)

Skarlet Johanson skinula se potpuno gola u novom filmu Ispod kože u režiji Majkla Fibera, u kome glumi zavodljivog vanzemaljca, a telo joj služi kako bi se osvetila muškarcima.

Skarlet Johanson skroz gola u filmu, muškarce ubije svojim telom! (Foto+Video)



Skarlet Johanson već isplanirala porođaj: Beba će biti rođena u Parizu!
Iako se dvoumila da li da prihvati ulogu, Skarlet Johanson odlučila je da se skine pred kamera i to ulogom u filmu Ispod kože u kojoj igra  zavodljivu ženu vanzemaljca, koja svojim nagim telom ubija muškarce. Ona mami muškarce u brvnaru i tamo ih napada  ih napada i iz njih isiše život.  U nekoliko scena morala se skinuti do kraja jer je prema scenariju njeno golo tijelo moćno oružje.



 "Bila sam prestravljena kad sam prvi put gledala film jer nisam znala kako će iskoristiti scene golotinje. Snimajući sam postala svesna svog tela pa sam shvatila koliko sam zapravo sujetna- kazala je Johanson, koju je perika na setu pretvorila u fatalnu crnku", prenosi 24sata.hr.

Zbog uloge u naučno-fantastičnom trileru prvi put se do kraja skinula pred filmskom kamerom: "Znala sam da će neki ljudi presnimiti te kadrove samo zato što sam gola. Morala sam da izvagam isplati li se rizikovati i ima li tu važnost za priču ili je reč samo o prostoj golotinji", objasnila je glumica.Njeni obožavaoci nahvalili su je na društvenim mrežama. Pišu da su očekivali da odlično izgleda jer su joj golu guzu videli na “selfiiju” koji je “iscurio” na internet.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>