Region

Svet

Ples sa zvezdama: Vesna Zmijanac - Nikolija mi je skratila život za godinu dana!

Vesna Zmijanac je brižna majka, a "Ples sa zvezdama" u kome njena ćerka Nikolija Jovanović učestvuje ju je učinio prilično zabrinutom. Ona kaže da Nikolija sama sebi stvara tremu, a to pogađa i Vesnu.

Ples sa zvezdama: Vesna Zmijanac - Nikolija mi je skratila život za godinu dana!



Ples sa zvezdama: Koji par ispada večeras nakon plesnog duela?
Pevačica Vesna Zmijanac je ovih dana zabrinuta za svoju ćerku Nikoliju Jovanović jer zbog učešća u šou "Ples sa zvezdama" Nikolija trenira dvadeset i četiri časa dnevno.

"Za ovih 40 godina preživela sam svoju karijeru, ali ovih godinu dana sa njom, mislim da mi je skratila život. Sa ovim serijalom "Ples sa zvezdama"... nemam snage. Samo se kidam. Ona se sprema 24 sata. Ona je preodgovorna, pa onda stvori tremu", rekla je Vesna Zmijanac u emisiji Exkluziv.

Nikolija priznaje da trenira i u snu: "Spavala sam, ustajem da odem to tolatea, pospana sam... zamahnem rukom da vežbam i udarim i razvalim ruku".

"Nisam znala ništa od ovog plesa, plesala sam fristajl. Pre par godina su mi nudili da budem čirlidersica u Grčkoj, Olimpijakos ili Panatinaikos, videla sam koreografije i rekla hvala lepo, doviđenja", dodaje Nikolija.

Autor: A.K.
Izvor: Prva.rs
Foto: Printcreen/Prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>