Region

Svet

Ples sa zvezdama: Koji par ispada večeras nakon plesnog duela?

Treća takmičarska emisija šoua Ples sa zvezdama bila je do sada najuzbudljivija, dvanaest parova pokazalo je svoje plesno umeće pred strogim sudijama koji ih ni ove večeri nisu štedeli svojim komentarima. Dva para sa najmanje glasova publike i žirija večeras će se boriti u duelu, a potom će nas par sa najmanjim brojem poena napustiti.

Ples sa zvezdama: Koji par ispada večeras nakon plesnog duela?



Ples sa zvezdama: Tanja Bošković i Marko, Lena i Nikola imaju najveći broj poena, ko ide u plesni duel?
Sinoćnja epizoda takmičenja Ples sa zvezdama donela je dosta uzbuđenja, dvanaest plesnih parova pokazalo je svoje plesno umeće pred sudijama, koji su u odnosu na prva dva puta bili jako strogi. Komentari Aleksanda Josipovića ponovo su izazvali podeljena mišljenja kod publike i takmičara, a neki su se po prvi put susreli i da od najstrožijeg člana žirija čuju i nešto pozitivno.

Nakon izbacivanja Tamare Paunović i Mirka, Nikolija, Ivan, Katarina, Nigor, Tanja Petrović, Vanesa, Aleksandar, Tanja Bošković, Milan, Nemeš i Milojko sa svojim plesačima pokazali su žiriju, koliko su uspeli da savladaju korake u proteklih sedam dana. Mišljenja žirija dosta su se razlikovala u odnosu na prethodnu emisiju, pa su neki takmičari dobili i veomka oštre kritike.

Najmanje glasova trenutno imaju Nikola Nemešević Nemeš i Marija, a ko će se boriti u večerašnjem plesnom duel i koji će par napustiti plesno takmičenje, saznaćemo večeras od 21h na televiziji Prva.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>