Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran saznaje da Dželil prodaje kuću u Mardinu, Sila je ponovo u životnoj opasnosti! (Foto)

Sila jako brine što su Boran i Zejnep zajedno u Mardinu, iako pokušava da sakrije svoja osećanja, ljubomora je preovladava jer zna kakve su namere od Zejnep. Iako je trebao da se vrati uveče u Istanbul, Boran zbog posla ostaje još jednu noć sa svojom doktorkom u rodnom gradu.

Serija Sila večeras: Boran saznaje da Dželil prodaje kuću u Mardinu, Sila je ponovo u životnoj opasnosti! (Foto)



Dilan je očajna zbog raskida sa dečkom i ne želi nikoga da vidi, Narin obećava Bedar, koju jako brine trenutno raspoloženje njne mlađe ćerke, da će probati da razgovara sa njom i sazna o čemu se radi. Boran u Mardinu čuje da Dželil želi da proda kuću i pokušava da sazna razlog.

Serija Sila večeras: Zejnep odlazi u Mardin kod Borana, Sila je uplašena za svoj brak! (Foto)
Dilan objašnjava Narin, kako je Sila jako povredila jer je sa njom bila jako bliska i sve joj je poveravala, a sada je izdala i ponizila pred njim. Narin je savetuje da ružne misli izbaci iz glave i da se dešava, da i odrasli nekada pogreše. Dilaver prati Silu kolima i besan je na nju, jer se nikako ne pazi, a ako joj se nešto dogodi on će za to odgovarati. Zove oca i pita ga, da li je neko naredio da se Sila prati.



Zbunjeni Zinar, pita sina jel nešto saznao, ali mu Dilaver odgovara da ne zna ništa, već da sumnja da aginicu neko prati. Boran javlja Zejnep da se setio ko je Emre, oduševljena doktorka mu govori kako  to moraju da proslave. Abahu javlja Boranu kako je čuo da neko prati Silu i da joj je život ugrožen. Odmah zahteva da se oko kuće postave čuvari, koji će je štiti 24 sata. Da li Silin život ponovo u opasnosti?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>