Region

Svet

Sani: Ženama na "Farmi" fali seks!

Jača polovina grupe Trik Fx, ujedno i Natalijina jača polovina, Sani došao je do zaključka da su organizatori ženama na farmi trebali da obezbede neko seksualno pomagalo jer kako kaže za nežniji pol predug je period abstinacije od tri meseca. Naime, po njemu dame ne mogu dugo da izdrže bez sksualnih odnosa, a da se to ne odrazi na njihovu psihu.

Sani: Ženama na



"Natalija nije ponela ni dildo, ni vibrator, ali, smatram da je možda i trebalo, baš kao i ostale žene na farmi, jer mi se čini da je tri meseca bez seksa previše. Mislim da kad žena ne vodi ljubav toliko dugo to malo utiče i na njenu psihu, što se na nekima od njih već vidi", kaže suprug učesnice "Farme“ i iznosi predlog za produkciju: "Trebalo bi na farmi da odvoje jednu sobu, kao u zatvoru što postoji 'ljubavna soba' baš s tom namenom, da bi svaki farmer imao malo privatnosti", smatra Sani koji analizira odnos njegove supruge s  Banetom.

"Iako je najviše komunicirao i poveravao se mojoj ženi, Bane je na vreme shvatio koliko daleko može da ide s njom, pa je zbog toga kasnije i prišao Katarini. On je simpatičan, ali i preterano samouveren, sigurno ima neki zadatak koji mu je zadat pre ulaska na farmu. Dan pre ulaska, Natalija mi je rekla da će da se poigrava i pravi šou jer to se traži, a ona dobro zna kakva su pravila šou biznisa. Ona stvara drugarski odnos s muškarcima i voli da se igra, ali meni to ne smeta", objašnjava Sani, kome smeta kada ga neko pita zašto je svoju suprugu pustio na farmu i ističe da nikada ne bi ušao i on s njom.

"Niti ja nju čuvam, niti ona mene, šta ima ko koga da pušta? Mada, priznajem da mi je neobično i veoma teško mi pada što smo prvi put u životu odvojeni na duže vreme. Nemam volje ni da idem po ručkovima na koje me zovu rodbina i prijatelji, spremam kuću, čuvam sina i voleo bih da je vidim, a opet, shvatam da smo oboje pristali na to", rekao je za "Alo!" Sani. Na pitanje zašto se Natalija rasplakala kad je Baki rekao da "ko zna šta radi napolju“ njen dragi, odgovara:

"Ma znaju se dugo, ložio je, a ona se setila da je ja svako veče masiram, pa ju je uhvatila nostalgija i rasplakala se. Natalija ima samo dve slabe tačke - karijeru i mene. Mukotrpno je radila i ne dozvoljava da joj neko to blati, a mene voli i brani i moje interese", zaključuje sagovornik.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>