Region

Svet

Ples sa zvezdama: Tanja Bošković i Marko, Lena i Nikola imaju najveći broj poena, ko ide u plesni duel?

Večerašnja emisija šoua Ples sa zvezdama bila je mnogo kvalitetnija kada su u pitanju naše poznate zvezde. Dvanaest parova pred publikom i strogim sudijama zaplesalo je najbolje što ume, a već sutra, neki od njih će se naći u plesnom duelu.

Ples sa zvezdama: Tanja Bošković i Marko, Lena i Nikola imaju najveći broj poena, ko ide u plesni duel?



Ples sa zvezdama: Aleksandar Josipović - Katarina, igraš kao Bambi na ledu!
U prošlom plesnom duelu iz takmičenja je ispala manekenka Tamara Paunović  i njen partner Mirko. Nakon što su se pojedinačno različitim plesovima predstavili četvoročlanom žiriju i gledaocima u četvrtoj epizodi humanitarnog šoua Ples sa zvezdama, dvanaest parova ocenjivano je na kraju zajedničkim igranjem na podijumu kada su se još jednom kratko predstavili i od članova žirija dobili ekstra ocene koje se sabiraju sa prvobitnim ocenama, a potom pretvara u poene.

Sudije su imale pozitivne komentare za završni ples koji su takmičarski parovi otplesali, a strogi Aleksandar Josipović u svom je maniru prokomentarisao da će od naredne emisije biti još strožiji i gori kada su komentari u pitanju.

Na kraju, trenutno stanje na tabeli na sam vrh stavlja Tanju Bošković i Marka, Lenu Bogdanović i Nikolu koji su ove večeri oduševili strašne sudije, dok su na poslednjem mestu Nikola Nemešević Nemeš i Marija. Ipak, važno je napomenuti da ovo stanje nije konačno jer je presek glasova tek u nedelju u 21h, pa gledaoci imaju mogućost da promene stanje na tabeli i izaberu koga će sutra poslati u plesni duel.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>