Region

Svet

Ples sa zvezdama: Tanja Petrović i Marko sjajnim plesom otvorili večerašnje takmičenje i oduševili žiri!

Treće takmičarsko veče šoua Ples sa zvezdama otvorili su Tanja Petrović i Marko Vasiljević  koji su svojim slobodnim stilom i akrobacijama zablistali na podijumu za igru i oduševili žiri.

Ples sa zvezdama: Tanja Petrović i Marko sjajnim plesom otvorili večerašnje takmičenje i oduševili žiri!



Na podijumu večeras zaplesaće 12 Parova: Milan i Jelena, Tanja Petrović i Marko, Vanesa i Vlada, Nemeš i Marija, Aleksandar i Slađana, Nigor i Jelena, Ivan i Marija, Tanja Bošković i Marko, Lena i Nikola, Milojko i Zorana, Katarina i Aleksandar, Nikolija i Ignjat.

Čast da otvore treće takmičarsko veče pripalo je karatistkinji Tanji Petrović i njenom plesnom partneru Marku, koji su slobodnim stilom i brojnim akrobacijama na podijumu izazvali ovacije, ali i sjajne komentare strogog žirija.

"Ovo je bio festival za oči, ovaj stil dozvoljava da se pokažete u onome u čemu ste najbolji",rekla je Marija, dok su se Aleksandar, Nikola i Konstantin složili da je ovo Tanjino najbolje izdanje do sada. Zbog svog savršenog plesa dobili su i visoke ocene i od sudija.

Večeras će dvanaest parova pokazati svoje plesačke sposobnosti u standardnim i latinoameričkim plesovima, pred strogim sudijama koji jedva čekaju da daju ocene. Ključnu ulogu imaće i gledaoci koji će putem sms-a glasati za svoje omiljene plesače.

Svakog ponedeljka od 21h na televiziji Prva ispadaće po jedan par, kada će se u nastavku emisije objaviti kako je glasala publika. Njihovi glasovi pretvaraju se u poene i sabiraju sa poenima sudija.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>