Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Zejnep odlazi u Mardin kod Borana, Sila je uplašena za svoj brak! (Foto)

Omar dolazi kod Zejnep nakon svađe, ali ona ne želi da ga primi u stan. Uzima cveće koje joj je doneo i govori mu kako mora da razmisli o svemu. Bedar i Dželil se pripremaju za put u Mardin, Emir pruža otpor i jer ne želi da ponovo ide u staru školu.

Serija Sila večeras: Zejnep odlazi u Mardin kod Borana, Sila je uplašena za svoj brak! (Foto)



Serija Sila večeras: Boran odlučuje da se vrati u Mardin, Silu očekuje neprijatno iznenađenje! (Foto)
Boran saopštava Sili da mora da otputuje u Mardin i poziva nju da krene sa njim, ali ona zbog obaveza ne može da krene na put. Osman je u najmio privatnog detektiva, kako bi pratio svakin Silin korak i kako bi mogao da pripremi izvršenje presude i na taj način osveti strica.Dilaver je presrećan što je Džeren uprkos svim problemima ostala u firmi.

Sila prati Dilan u školu, u hodniku sreće njenog dečka sa kojim želi da popriča o svojoj mlađoj sestri i problemima u koje je upala. Oguz raskida sa Dilan i govori joj da je to sada najbolje rešenje i da mu je u tome pomogla Sila. Zejnep saznaje da je Boran otputovao i koristi priliku da bude nasamo sa njim. Govori Omaru kako mora na seminar u Ankaru i da će mu se javiti kad se vrati.

Dilan se ponovo zatvara u sebe zbog raskida sa dečkom i krivi Silu zbog te situacije, govori joj kako je ona zbog razgovora sa Oguzom kriva što je ostavio. Sila zove Zejnep u ambulantu i saznaje da je otputovala u Mardin na odmor. Ne može da poveruje da joj je suprug tako nešto priredio.



Boran doživljava iznenađenja kada mu se na vratima pojavljuje Zejnep, koja kaže da je došlada obiđe svoje rodno mesto. Boran joj govori da je došao nakratko samo i da se uveče zajedno mogu vratiti u Istanbul. Sila zove Borana i saznaje da je u školi zajedno sa Zejnep..

Sila jako brine što su Boran i Zejnep zajedno u Mardinu, iako pokušava da sakrije svoja osećanja, ljubomora je preovladava jer zna kakve su namere od Zejnep. Iako je trebao da se vrati uveče, Boran ostaje još jednu noć u Mardinu zajedno sa Zejnep, da li će to napraviti dodatne probleme u odnosu između Sile i Borana?

Autor:  J.B..
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>