Region

Svet

Ana Sević o Milanu Mitroviću: On mi je samo prijatelj, nismo bili u vezi!

Ana Sević i Milan Mitrović su oduvek bili samo prijatelji i pored šuškanja da su njih dvoje pre nego što se Ana upoznala sa Darkom Lazićem bili u vezi. Oni su demantovali te glasine.

Ana Sević o Milanu Mitroviću: On mi je samo prijatelj, nismo bili u vezi!



Ana Sević trudna i sama: Uskrs slavim bez Darka!
Pevačica Ana Sević je sa Milanom Mitrovićem gostovala u emisiji "Magazin in", pa su sa Sanjom Marinković prodiskutovali o glasinama koje su kružile, a odnosile se na njihovo prijateljstvo.

"Mi smo prijatelji od prvog susreta. Pričali su da smo u vezi i da to krijemo, ali smo dokazali suprotno", rekao je Milan, dok je Ana dodala da su čak po šest dana provodili zajedno, a da ju je Milan i upoznao sa Darkom Lazićem.

"On je kriv za to. Njemu je Darko rekao da mu se ja sviđam i njih dvoje su šest-sedam meseci kovali pakleni plan, ali bio je u pravu", dodala je Sevićeva i rekla da su njih dvoje često povezivali kao ljubavni par.

"Uveliko se pisalo da smo Milan i ja zajedno, a da se nikada nismo ni sreli. Upoznali smo se na njegovom nastupu u Užicu i tako je krenulo naše prijateljstvo. Nije bilo muškarca koji mi nije prišao i pitao me da li sam ja u vezi sa Milanom Mitrovićem. Ne možeš da im objasniš", kaže pevačica.

Autor: A.K.
Foto: Printcreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>