Region

Svet

Isidora Bjelica slavi Uskrs u manastiru Lepavina

Isidora Bjelica se hrabro izborila sa opakom bolešću, a sada je u poseti manastiru Lepavina, gde je dočekala Uskrs sa svojom porodicom i gde će provesti praznike.

Isidora Bjelica slavi Uskrs u manastiru Lepavina



Isidora Bjelica prvi put nakon operacije: Najteže mi je bilo zbog ćerke
Umetnica Isidora Bjelica sa suprugom Nebojšom Pajkićem i ćerkom Vilom Angelinom je posetila manstir Lepavina u Hrvatskoj, gde će provesti praznike i molitvom se zahvaliti Bogu za dobročinstvo.

"Velika želja mi je bila da pred ovaj Vaskrs odem sa porodicom do manastira Lepavina, koji se nalazi duboko u Hrvatskoj, nedaleko od mađarske granice, i to sam i ostvarila", rekla je književnica.

"Do manastira se stiže teško, malim uzanim putevima. Ovde se nalazi čudotvorna ikona Majke Božje, koja je donela isceljenje hiljadama vernika. Pred ovaj Vaskrs tražiću oproštaj od Gospoda za sve moje svesne i nesvesne grehe, u krstu i trpljenju koje mi je dato poželela sam da se, moleći se pred ovom svetom ikonom, pomolim za sve nas koji stradamo u ovom palom svetu. Manastir Lepavina poseduje bratstvo od pet monaha, a samo mesto odiše neverovatnom tišinom, mirom i spokojstvom, a koje je potrebno svakoj osobi. Inače, na ovaj najradosniji hrišćanski praznik doći će ljudi iz celog sveta koji mole za isceljenje ili koji dolaze da se zahvale za spas koji su dobili. Sveto miro i voda koju ovde uzmete čudesno je kao i ulje Svetog Nektarija, grčkog sveca koji je moja uteha i snaga", rekla je Isidora Bijelica za "Alo!" i dodala: "Mir Božiji, Hristos Vaskrese!".

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Isidora Bjelica

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>