Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Peđa, Petar, Bakir, Minel, Predrag, Nikola i Miloš idu u sledeći krug ! (Foto)

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda 2014 borila se poslednja grupa muškaraca, a samo njih sedam uspelo je da izbori plasman u četvrtvo kolo, to su: Peđa Vujić, Bakir Turković, Petar Nisić, Minel Spahović, Predrag Bošnjak, Nikola Petraćković i Miloš Vujanović.

Zvezde Granda 2014: Peđa, Petar, Bakir, Minel, Predrag, Nikola i  Miloš idu u sledeći krug ! (Foto)



Zvezde Granda 2014: Ajša, Tijana, Ljiljana, Katarina, Marina R., Marija, Marina A. i Nina idu u sledeći krug ! (Foto)
Večerašnja emisija Zvezde Granda bila je jako intresantna jer se u njoj borilo 12 momaka koji su bili podeljeni u dve grupe, a šest parova pevalo je zajedno na bini. Scena sadrži dve zavese, a petočlani žiri ispred sebe ima dva tastera. Ukoliko obe takmičarke dobiju po pet glasova od žirija, na licu mesta se održava baraž u kome će se samo jedan plasirati direktno u sledeći krug, dok će drugi takmičar otići u baraž koji se održava na kraju emisije.



Momci  su se i ove subote potrudili da osvoje strogi žiri,a Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Dragan Stojković Bosanac bili su na visini zadatka i svojim jednoglasnim odlukama četiri takmičara su poslali direktno u četvrti krug, dok su tri preostala momka svoje mesto u dalji prolaz takmičenja izborili u baražu na kraju emisije.



Nakon održanopg baraža dobili smo sedam momaka koji su svojim sjajnim glasovnim sposobnostima obezbedili plasman u četvrto kolo, to su: Peđa Vujić, Bakir, Turković, Petar Nisić, Minel Spahović, Predrag Bošnjak, Nikola Petraćković  i Miloš Vujanović

Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>