Region

Svet

Miroslav Ilić: Domaća estrada je puna bandita i baraba!

Miroslav Ilić koji je poznat kao jedan od pevača koji nema dlaku na jeziku, ponovo je kritikovao “Zvezde Granda” i tvrdi da je najveći problem na domaćoj sceni što je sve monopol i što nema prave konkurencije.

Miroslav Ilić: Domaća estrada je puna bandita i baraba!



Miroslav Ilić: Pevaću na svadbi Novaka Đokovića, makar na jednoj nozi!
"Naša estrada je tužna, mnogo bandita i baraba se skupilo u njoj. Ovi mladi ne shvataju da im ja ne želim loše zato što kažem čopor neartikulisanih stada i da svojim čelnicima predstavljaju samo broj. Kada odem negde da pevam i pitam ko još dolazi, oni kažu neko iz “Zvezda Granda”, pa kog pošalju. Najveći problem je što je sve monopol i što nema konkurencije", rekao je Miroslav Ilić koji je dodao da mu je Saša Popović zamerio što stalno kritikuje njegova takmičenja i pevače.

"Kada sam čuo da se on zbog toga naljutio, upalio sam auto i otišao kod njega kući i pozvonio na vrata. Kao normalni ljudi smo seli i popili kafu. Tada sam mu rekao: “Nemam tu moć da zatvorim tvoju firmu, ali ako imaš problem sa mojim mišljenjem, ceo život ćeš imati jer ću stalno govoriti šta mislim”. Od tada smo načisto" zaključio je Miroslav.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto:Dragan Kadić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>