Region

Svet

Milica Todorović: Sa Kovačevićima sam u super odnosima!

Milica Todorović je na proslavu "Grand produkcije" došla sa prijateljem i kolegom Sašom Kovačević, a otkrila je da je i sa njim i sa njegovim bratom ostala u prijateljskim odnosima.

Milica Todorović: Sa Kovačevićima sam u super odnosima!



Milica Todorović otkrila razlog zašto ne može da nađe dečka! (Video)
Iako je Milica Todorović bila u vezi sa Radetom, bratom Saše Kovačević, ona otkriva da su i dalje u super odnosu, kao i da se čuju, a takođe je izjavila kako je krenula na časove klavira, ali samo za svoju dušu.

"Krenula sam na časove klavira da bih se podsetila. Svirala sam klavir u srednjoj muzičkoj školi, ali sam dosta toga zaboravila. Kupila sam klavir i sada sviruckam po ceo dan za svoju dušu! Na časove sam krenula isključivo zbog sebe jer je lepo da se čovek kroz život stalno nadograđuje. Nemam nameru da otimam hleb muzičarima i poručujem im da nema razloga da strahuju zbog mene", rekla je pevačica za "Pulsonline".

"Što se tiče Kovačevića, ja sam sa njima u super odnosima kao što ste mogli i da primetite. Čujemo se stalno i oni su super momci i puno ih cenim. Saša je uvek bio tu za mene šta god da mi je trebalo!", rekla je Milica, potvruđujući da je sa Kovačevićima ostala u prijateljskim odnosima.

Autor: A.K.
Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Milen Vesović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>