Region

Svet

Katarina Živković Uskrs provodi radno, ali ipak je stigla da ofarba jaja (Foto)

Pevačica Katarina Živković je na Veliki petak uspela da stigne da ofarba jaja, i to u svom iznajmljenom stanu u Zemunu, a takođe je priznala da joj je ovo prvi Uskrs koji sama priprema.

Katarina Živković Uskrs provodi radno, ali ipak je stigla da ofarba jaja (Foto)Katarina Živković odlučila da zaboravi Baneta? U novoj pesmi peva o raskidu!
Iako će Uskrs provesti radno, Katarina Živković je stigla da na Veliki petak ofarba jaja, a iako su godinama njena mama i baka bile zadužene za pripremu Uskrsa, ove godine je pevačica rešila da zavrne rukave.

"Svakako ću ovo prvo crveno jaje, čuvarkuću, preneti u svoj novi stan, u koji ću se uskoro preseliti", rekla je pevačica za "Alo!" i priznala da joj je ovo prvi put da ona priprema jaja za Uskrs. "Godinama su za ovo bile zadužene moja mama i pokojna baka, pa se u to nisam mešala, ali evo došlo je i mojih pet minuta i, s obzirom na to da su lepo ispala sva jaja, mislim da me prati početnička sreća"


Foto: Boško Karanović

"U nedelju pevam u „Čitluku“ u Bosni, pa ću poneti jaja da se tucam sa saradnicima. Par dana nakon toga ću otići do svojih i naravno da ću izabrati najlepša jaja da im ponesem, mama će da bude ponosna. Kupila sam neke specijalne boje, pa sam pokušavala da ih ukrasim, dobro se zabavljam, a i divna su, zar ne?", dodala je i pohvalila se da će da ponese par komada na nastup da sa kolegama proslavi praznik.

"Obožavam praznike, mnogo je lepo kada se familija okupi, naročito sada kada svi brzo žive i ne viđaju se često. I kao mala volela sam Uskrs, ali ne i da gubim, zato sam stalno varala, imala sam drveno jaje", priznaje Katarina, čiju novu pesmu možemo uskoro očekivati.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Boško Karanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>