Region

Svet

Katarina Živković Uskrs provodi radno, ali ipak je stigla da ofarba jaja (Foto)

Pevačica Katarina Živković je na Veliki petak uspela da stigne da ofarba jaja, i to u svom iznajmljenom stanu u Zemunu, a takođe je priznala da joj je ovo prvi Uskrs koji sama priprema.

Katarina Živković Uskrs provodi radno, ali ipak je stigla da ofarba jaja (Foto)



Katarina Živković odlučila da zaboravi Baneta? U novoj pesmi peva o raskidu!
Iako će Uskrs provesti radno, Katarina Živković je stigla da na Veliki petak ofarba jaja, a iako su godinama njena mama i baka bile zadužene za pripremu Uskrsa, ove godine je pevačica rešila da zavrne rukave.

"Svakako ću ovo prvo crveno jaje, čuvarkuću, preneti u svoj novi stan, u koji ću se uskoro preseliti", rekla je pevačica za "Alo!" i priznala da joj je ovo prvi put da ona priprema jaja za Uskrs. "Godinama su za ovo bile zadužene moja mama i pokojna baka, pa se u to nisam mešala, ali evo došlo je i mojih pet minuta i, s obzirom na to da su lepo ispala sva jaja, mislim da me prati početnička sreća"


Foto: Boško Karanović

"U nedelju pevam u „Čitluku“ u Bosni, pa ću poneti jaja da se tucam sa saradnicima. Par dana nakon toga ću otići do svojih i naravno da ću izabrati najlepša jaja da im ponesem, mama će da bude ponosna. Kupila sam neke specijalne boje, pa sam pokušavala da ih ukrasim, dobro se zabavljam, a i divna su, zar ne?", dodala je i pohvalila se da će da ponese par komada na nastup da sa kolegama proslavi praznik.

"Obožavam praznike, mnogo je lepo kada se familija okupi, naročito sada kada svi brzo žive i ne viđaju se često. I kao mala volela sam Uskrs, ali ne i da gubim, zato sam stalno varala, imala sam drveno jaje", priznaje Katarina, čiju novu pesmu možemo uskoro očekivati.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Boško Karanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>