Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran odlučuje da se vrati u Mardin, Silu očekuje neprijatno iznenađenje! (Foto)

Boran ne želi da otkrije gde se Jusuf nalazi i svoj život ponovo dovodi u opasnost, Zejnep je svedok cele situacije i sa zusama u očima sa vrata posmatra ceo događaj. Boran uspeva da otrgne pištolji prislanja ga na čelo Osmanu.

Serija Sila večeras: Boran odlučuje da se vrati u Mardin, Silu očekuje neprijatno iznenađenje! (Foto)



Serija Sila večeras: Dilan je uhapšena, Boran moli Zejnep za pomoć! (Foto)
Sila raygovara sa Džeren govori joj kako ne želi da ode iz firme. Mlada advokatica je u strahu i ne želi da bude svedok svih nemilih događaja koje je čula dok je Dilaver razgovarao telefonom. Sila besna odlazi kod Dilavera i govori mu kako plemenske sastanke ne sme da održava u kompaniji i da ne sme zaposlene da opterećuje sa običajima plemena.

Zejnep Boranu objašnjava da je i ona žrtva običaja plemena i da je zbog toga napustila Mardin. Sa suzama se prseća svega što joj se dogodilo u životu. Dilan se vraća u školu i objašnjava dečku da se jako stidi što svoju porodicu dovela u neprijatnu situaciju i govori mu kako više ne želi da se druži sa takvim ljudima. On joj govori kako nema nameru da se zatvori u kuću i odlazi. Dželil i Bedar su u sve većim problemima zbog terapija i ostali su bez novca za lečenje, razmišljaju šta da rade i dolaze na ideju da prodaju kuću u Mardinu. Sila zove Zejnep kako bi razgovarala sa Dilan, ona joj govori kako je to sređeno i kako se već čula sa Boranom.



Sila poziva Esmu u kancelariju i govori joj kako nema prava da sa Džeren razgovara o njoj i da ukoliko želi da je skloni iz firme, mora da nađe drugog advokata. Jusuf dolazi kod Borana u kancelariju i govori mu kako se plaši za svoj život i da Mehmet aga stoji iza svega, da je on poslao ljude da ga ubiju. Boran i Sila konačno su našli malo vremena za sebe i šetaju po kišnom danu. Prisećaju se svih lepih trenutaka koji su proživeli zajedno.

Boran sa ocem razgovara o dolasku Ahmet age u Istanbul, Firuz mu govori da ne poznaje Mehmeta i da se ne meša u to, jer je sigurno došao kako bi osvetio svog brata. Boran odlučuje da sa roditeljima otputuje u Mardin. Dilan odlučuje da nekoliko dna ostane kod Sile, Dželil je jako ljut na mlađu ćerku, dok Bedar pokušava da ga urazumi i moli ga da ne pravi problem, kako mu ćerka ne bi zauvek otišla od kuće. Dilan govori Sili kako se posvađala sa dečkom i kako joj je teško. Sestra joj govori kako su to normalne stvari i kako će se sve srediti.

Boran odlazi u kako bi rešio probleme sa Mehmet agom, ali mu se na vratima pojavljuje Zejnep.... Sila saznaje da su njih dvoje zajedno Mardinu, ponovo je na test stavljena njihova ljubav...

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>