Region

Svet

Nataša Bekvalac vozila bez registarskih tablica, preti joj novčana kazna

Nataša Bekvalac još od decembra prošle godine vozi neregistrovan auto, pa joj zbog toga preti kazna od 20.000 dinara. Pevačici su policajci skinuli tablice sa novog BMW-a, a Nataša je isključena iz saobraćaja.

Nataša Bekvalac vozila bez registarskih tablica, preti joj novčana kazna



Nataša Bekvalac ponovo spremna za brak: Šaljem signale za novu burmu!
Naime, pevačica Nataša Bekvalac je nakon rutinske kontrole isključena iz saobraćaja jer je vozila auto kome je registracija istekla još pre četiri meseca. Bekvalčevoj su skinute tablice zbog nepoštovanja zakona.

"Policijska kontrola je zaustavila pevačicu u utorak posle podne preko puta televizije Pink, gde je kontrolom utvrđeno da je ona svoj automobil sa novosadskim tablicama vozila neregistrovan četiri meseca. Registracija joj je istekla 20. decembra prošle godine, ali to nije sve. Naime, Nataša očigledno ima običaj da obaveze oko registracije ne izmiruje na vreme budući da je i prvi put probila rok od 17 dana", rekao je izvor blizak policiji.

U saobraćajnoj policiji su objasnili kakva je procedura za ovakve prekršaje. "U ovakvim slučajevima, zaprećena kazna za fizička lica je od 6.000 do 20.000 dinara, plus dva kaznena poena, ukoliko je istekao rok važenja registracione nalepnice. Ukoliko je vlasnik vozila pravno lice, onda je zaprećena kazna od 60.000 do 600.000 dinara. Još veća nevolja bi je zadesila da je to neregistrovano vozilo učestvovalo u saobraćajnoj nesreći. I vozači koji su, kao u ovom slučaju, nakon isteka registracije iznad stare nalepnice lepili novu izlažu se riziku kazne", dodao je izvor.

Autor: A.K.
Izvor: Naše novine
Foto: Zoran Lončarević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>