Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Dilan je uhapšena, Boran moli Zejnep za pomoć! (Foto)

Boran i Sila odlaze po Dilan u policijsku stanicu u kojoj saznaju da je njena mlađa sestra privedena, jer nije imala dokumenta kod sebe. Nakon privođenja Dilan je očajna što je  osramotila porodicu i moli sestru da joj oprosti.

Serija Sila večeras: Dilan je uhapšena, Boran moli Zejnep za pomoć! (Foto)



Serija Sila večeras: Dilan je nestala, Sila krivi sebe zbog situacije u kojoj se našla njena mlađa sestra! (Foto)
Oguz napada Zejnep zbog proslave na kojoj su bili, govori joj kako je ga je potpuno zapostavila  i da bi joj bilo bolje da više posveti njemu pažnje nego kupovini poklona za Borana i Silu. Boran zove Zejnep i govori joj kako imaju problem sa Dilan i pita je da li bi došla da porazgovara sa njom, kako bi uspeli da saznaju u čemu je problem sa njenim ponašanjem. Dilan ostaje kod SIle nekoliko dana, kako bi uspela da prevaziđe probleme.



Dželil nema više para da plaća terapije za Bedar, odlučuje da proda kuću u Mardinu. Sila zove Zejnep kako bi razgovarala sa Dilan, ona joj govori kako je to sređeno i kako se već čula sa Boranom. Dilaver se sve više zaljubljuje u novu advokaticu, koja mu govori da zna za njegov plan da hoće da uništi Silu, ali ne može da poveruje da planira i da je ubije.

Zejnep dolazi kod Borana u kancelariju kako bi joj objasnio situaciju sa Dilan, ona govori da je to normalno u njenim godinama i da sigurno postoji neki razlog zbog koga se ona tako ponaša, kao i da će porazgovarati sa njom. Osman šalje kod Borana svog čoveka, kako bi saznao gde se nalazi Jusuf. Želi da osveti svoju porodicu tako što će ga ubiti.

Boran ne želi da otkrije gde se Jusuf nalazi i svoj život ponovo dovodi u opasnost, Zejnep je svedok cele situacije i sa zusama u očima sa vrata posmatra ceo događaj. Boran uspeva da otrgne pištolji prislanja ga na čelo Osmanu...

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>