Region

Svet

Ivan Ivanović uzvraća posetu: Milomir Marić večeras u studiju televizije Prva! (Foto)

Ivan Ivanović večeras će u svojoj emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem uzvratiti posetu jednom od najpoznatijih novinara i voditelja sa naših prostora Milomiru Mariću. Kako bi i ovo veče proteklo u sjajnoj muzičkoj atmosferi, pored benda Ane Štajdohar, pobrinuće se Saša Vasić.

Ivan Ivanović uzvraća posetu: Milomir Marić večeras u studiju televizije Prva! (Foto)



Izuzetno veče kod Ivana Ivanovića! Dragana Mirković, Hose Felisijano i Dvajt Jork u studiju Prve (Foto)
Šarmantni voditelj nedavno je gostovao u emisiji "Ćirilica" Milomira Marića, a sada je Ivan Ivanović odlučio da jednom od najpoznatijih novinara sa naših prostora uzvrati gostoprimstvo u svojoj zabavnoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".
Milomir Marić poznat po odličnom humoru i bez dlake na jeziku sa domaćinom će pričati o današnjem novinarstvu, entuzijazmu koji ga još uvek drži, novinarskoj hrabrosti i današnjoj situaciji u zemlji, a sigurno će neizbežna tema biti i domaća estrada.



Marić će se na svoj prepoznatljiv način, sa puno šarma i duha se osvrnuti i na događaje iz naše novije istorije i ljude koji su nam krojili sudbine poslednjih godina. Muzički gost biće Saša Vasić, a sve to možete pogledati večeras u standardnom  terminu, od 21.15h na TV Prva.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>