Region

Svet

Senzacionalne Ministarke otopile sneg u Užicu! (Foto)

Grupa Ministarke nastupila je sinoć u prepunom klubu Scala, u kome su četiri atraktivne dame priredile Užičanima spektakularno veče i nezaboravan nastup koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Senzacionalne Ministarke otopile sneg u Užicu! (Foto)



Ministarke podigle temperaturu u Novom Sadu, svojim nastupom oduševile publiku! (Foto)
Loše vreme i sneg koji je iznenadio juče u toku dana Užičane, nije sprečio publiku da prisustvuju nastupu senzacionalnih devojaka. Klub Scala bio premali da primi sve one koji su želeli da uživaju fenomenalnoj atmosferi koju "Ministarke" prave gde god da nastupe.



Publika u Užicu je bila na nogama odmah nakon prvih taktove pesme "Duni vetre", a kada je krenula pesma "Poplava", koju su devojke snimile u duetu sa Acom Pejovićem, nastao je vrhunac večeri, šarmantne dame su svojim stasom i glasom atmosferu dovele do usijanja.



Grupa "Minsitarke" koju čine Edita Aradinović, Ivana Eremić, Ivana Rudić, Ana Masulović i jedini muški član, klavijaturista Marko, držale su publiku cele noći na nogama i poklonila im veče za pamćenje, a nakon svake završene pesme pozdravljane su ovacijama i ogromnim aplauzom.

U prepunom klubu šarmantne dame su publiku zabavljale do duboko u noć, a da je provod bio nezaboravan dokazuju fotografije i brojni komentari fanova na društvenim mrežama koji su se sinoć našli na nastupu Ministarki.

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>