Style

Ljubav

Louboutin vs. Seka Aleksić - idealan seksi spoj erotičnosti i ženstvenosti (Foto)

Slika koja je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama nije nimalo uobičajena, niti smo od Seke Aleksić navikli na ovoliku dozu provokativnosti i ženstvenosti. Ipak, moramo priznati da se i u ovakvoj ulozi sjajno snalazi!

Louboutin vs. Seka Aleksić - idealan seksi spoj erotičnosti i ženstvenosti (Foto)



Veliko srce Seke Aleksić - sav honorar od Plejboja daje u humanitarne svrhe!
Iako se nedavno slikala za naslovnicu "Plejboja" i već izmamila brojne uzdahe kod jačeg pola, izgleda da će pripadnici muške popolacije sve više uživati u izazovnim slikama pevačice, ako uzmemo u obzir da je stas dovela do idealnog i apsolutno zavodljivog pa slike koje "iskaču" po društvenim mrežama osvajaju samo komplimente.

Seka Aleksić u Plejboju, kraljica stila na naslovnoj strani prestižnog časopisa! (Foto)
Svakako je Seka Aleksić neko ko izuzetno vodi računa o stajlingu i ima istančan ukus, a ne smemo izostaviti ni da pomno prati modne trendove, no ovog puta ćemo ipak pevačicu za trenutak staviti u drugi plan i osvrnuti se na njene savršene cipele marke Christian Louboutin, ubitačne crno-crvene kombinacije. Bajkovite lakovane cipele s vrtoglavom potpeticom i velikom platformom nalik onima iz modnih kataloga, kakve bi bez sumnje u svojoj kolekciji poželela gotovo svaka žena te ih ponosno prošetala u nekoj posebnoj prilici - recimo zavođenja svog muškarca, u prvom su planu dok se tek na zamućenom delu fotografije nazire Seka u seksi crnom donjem vešu...



Seka Aleksić voli žutu boju. Najavljuje nam novi modni trend? (Foto)
Koga je zavodila ovakvom ležećom pozom odavajući blagu erotičnost nije nam otkrila, ali budući da je suprug Veljko prati u stopu na svim snimanjima, verujemo da je i ovo bila poklon fotografija za njega, kao i za sve pevačicine verne fanove. Ili, pak, nešto za Sekinu dušu?

U svakom slučaju, odvažno poziranje nalik manekenskom angažmanu - i to veoma uspešnom! Dakle dragi muškarci, uživajte u prizoru.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>