Region

Svet

Pomirili se Vlada Mandić i Marija Petronijević!

Bivši rukometaš Vlada Mandić, ponovo se pomirio sa glumicom Marijom Petronijević, a srećni par pojavio se zajedno u sredu uveče na proslavi jedne televizije i tako potvrdio da je ljubav pobedila.

Pomirili se Vlada Mandić i Marija Petronijević!



Vlada Mandić i Marija Petronijević okončali svoju vezu!
"Vlada i Marija pojavili su se na proslavi vidno raspoloženi, blistajući od sreće, a svi koji su se zatekli na licu mesta primetili su da oboje zrače posebnim emocijama", rekao je izvor.

"Iako je Marija tokom njihovog prvobitnog zabavljanja živela kod Mandića, nakon razlaza ona se iselila iz njegovog stana, otišla u podstanare, ali i pored toga što su ljubavnu vezu prekinuli, ostali u korektnim odnosima, što je rezultiralo sadašnjim pomirenjem.

Njih dvoje bili su skoro pola godine razdvojeni, čak je poznati sportista javno prošetao Anu Nikolić i Dejanu Živković, ali se po svemu sudeći predomislio i pomirio sa glumicom. Ipak da ide protiv svojih osećanja i veruje da obnovljena veza sa Petronijevićevom može da, Mandić ne može potraje.

Njih dvoje su odlučili da pruže još jednu šansu svojoj ljubavi, ali su se dogovorili da još uvek svako živi u svom stanu kako ne bi privlačili pažnju medija - priča za „Alo“ izvor, i dodao da je Mandiću prioritet angažovanje u politici i sportu, a njoj voditeljski posao na pomenutoj televizije.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>