Region

Svet

Ples sa zvezdama: Tanja Bošković - Moji roditelji i danas plešu spektakularno!

Učesnica šoua Ples sa zvezdama Tanja Bošković oduševila je sudije i publiku svojim neverovatnim plesnim sposobnostima. Glumica je otkrila da punu podršku ima od svoje porodice i dodaje da njeni roditelji i danas plešu spektakularno, kao da je i talenat za igru nasledila od njih.

Ples sa zvezdama: Tanja Bošković - Moji roditelji i danas plešu spektakularno!



Ples sa zvezdama: Tamara Paunović predosećala ispadanje - Trema je uradila svoje!
Tanja Bošković oduševila je publiku i stroge sudije svojim učešćem u šou "Plesa sa zvezdama", glumica otkriva da joj najveću podršku pruža njena najuža porodica i dodaje da njeni roditelji iako su stari i dan danas igraju sjajno.

"Moji su roditelji očarani. Oni i danas u svojoj 84. i 82. godini plešu i to vrlo spektakularno", kaže Tanja i dodaje da njenu ćerku ni malo nije začudilo što je pristala da učestvuje u popularnom takmičenju, prenosi Prva.rs: "Moja cerka je rekla: "to je uredu" znajući mene i to da znam da počnem iz početka u poznim godinama nije se mnogo iznenadila", rekla je Tanja za Prva.rs.

Njen sin trenutno se nalazi u Americi i odande joj šalje svoju podršku: "Sin mi je poželeo sreću i da ne polomim kukove i da vodim računa o sebi da se ne razbolim. Sve ostalo je veselje", kaže Tanja.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>