Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Dilan je nestala, Sila krivi sebe zbog situacije u kojoj se našla njena mlađa sestra! (Foto)

Sila dolazi kući i nakon slike od Esme koju je dobila, prisiljava Boarana na razgovor. On joj daje haljinu, a na njenom licu se vidi olakšanje, jer shvata da je u butiku sa Zejnep bio zbog njenog poklona.

Serija Sila večeras: Dilan je nestala, Sila krivi sebe zbog situacije u kojoj se našla njena mlađa sestra! (Foto)



Serija Sila večeras: Boran priprema Sili iznenađenje povodom rođendana, Dilan ulazi u sve veće nevolje! (Foto)
Svi su došli na proslavu Silinog rođendana, zbog lošeg stanja Bedar, Dželil pita ćerku da li će se ljutiti ako oni odu malo ranije sa proslave. Ne znajući da joj je majka ozbiljno bolesna, Sila odgovara da nije nikakav problem i da mogu da odu. Proslavi se pridružuje i Zejnep, koja dolazi u društvi svog verenika Omera.

Iako nije srećna što je vidi Sila pokušava da sakrije svoju ljubomoru i nastavlja da uživa u svojoj proslavi. Omer pravi problem Zejnep i govori joj kako mu je dosadno i kako je vreme da krenu kući. Ona mu govori da je jako nepristojan, kako ne bi napravio scenu ustaje i odlazi zajedno sa svojim izabranikom.



Nakon Dilaverovog odbijanja Ali aga nagovara Ahmetovog sestrića da on izvrši presudu nad Silom kako bi osvetio čast svog plemena. Sili zvoni telefon i saznaje da je Dilan nestala. I dok su svi u panici zbog njenog nestanka, Dilan se sa dečkom i društvom nalazi u diskoteci. Sila krivi sebe za novo nastalu situaciju, jer smatra da je Dilan pobegla od kuće zbog svađe koju su imale pre proslave.

Ubrzo dolazi policija i traži lične karte, nakon kontrole svi završavaju u policijskoj stanici. Sestrić Ahmet age priprema pištolj i odlučan je u nameri da izvrši presudu plemena i osveti strica. Policija javlja da joj je sestra privedena  i da treba da dođe po nju. Ona i Boran odlaze u policijsku stanicu, Dilan je očajna što je svoju porodicu dovela u takvu situaciju i moli sestru da joj oprosti.

Oguz napada Zejnep zbog proslave na kojoj su bili, govori joj kako je ga je potpuno zapostavila  i da bi joj bilo bolje da više posveti njemu pažnje nego kupovini poklona za Borana i Silu. Boran zove Zejnep i govori joj kako imaju problem sa Dilan, moli je da dođe i da porazgovara sa njom, kako bi uspeli da saznaju u čemu je problem sa njenim ponašanjem.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>