Region

Svet

Goreo Spens: Parni Valjak Novosađanima priredio spektakularan koncert! (Foto)

Grupa Parni Valjak održala je sinoć fenomenalan koncert u novosadskoj hali Spens koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta. Legendarna zagrebačka grupa publici je priredila spektakularan koncert koji je trajao puna tri sata.

Goreo Spens: Parni Valjak Novosađanima priredio spektakularan koncert! (Foto)



Parni Valjak posle spektakla u Beogradu obećava: Biće još paklenije u Novom Sadu 16. aprila!
Nakon spektakla koji su priredili u beogradskoj "Areni", legendarna grupa Parni Valjak sinoć je u Novom Sadu održala još jedan u nizu svojih fenomenalnih nastupa. Publika je od prvog trenutka bila na nogama, a pored toga što su uživali u muzici i dobro poznatim hitovima kultnog benda, obožavaoci su sa Akijem Rahimovskim pevali od prve do poslednje pesme.



Aki je puna tri sata igrao, skako i pevao na bini, što je podiglo i masu u prepunom "Spensu", koja je tri sata igrala uz pesme poznatog benda. Sa posebnim oduševljenjem publika je dočekala sve starije hitove, ali je pokazala da dobro zna i pesme sa poslednjeg albuma.



Uz najsavremeniju audio i video opremu, i visokobudžetnu produkciju do sada neviđenu na našim prostorima kada su u pitanju domaći izvođači, Parni valjak je Novosađanima priredio veče koje će dugo pamtiti, a da je fantastična atmosfera sinoć bila u "Spensu" govore i brojni komentari prezadovoljnih obožavaoca, koji su se sinoć našli na koncertu.



Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>