Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop - čuveni junak iz džungle Tarzan vas čeka! (Video)

U saradnji sa distributerskom kućom Tuck, naš portal će vas i ovog četvrtka obradovati i odvesti u bioskop na projekciju filmskog ostvarenja "Tarzan", u bioskopu Tuckwood u 19 sati.

Vodimo vas u bioskop - čuveni junak iz džungle Tarzan vas čeka! (Video)



Najbržim čitaocima potrebno je samo da pošalju ime, prezime i kontakt telefon na email naše redakcije [email protected] a mi ćemo vam pokloniti po dve ulaznice za projekciju "Tarzana" u bioskopu Tuckwood danas u 19 sati.

Animirani film Tarzan u domaćim bioskopima od 17. aprila (Foto+Video)
Film "Tarzan" je jedan od najvećih svetskih, literarnih klasika, koji su najviše puta adaptirani i obrađivani. Sada, na velika platna stiže nam priča o junaku iz džungle, potpuno prilagođena novoj generaciji.



Današnje je vreme. U toku ekspedicije u zabačene afričke džungle, Džon Grejstok i njegova supruga ginu. Jedini preživeli je njihov sin, J.J. pod nadimkom Tarzan. U olupini helikoptera, grupa gorila pronalazi dečaka i odgaja ga kao člana njihove porodice. Tarzan odrasta učeći zakone koji vladaju džunglom i gotovo čitavu deceniju ne sreće drugo ljudsko biće. Sve do susreta sa prelepom i neustrašivom Džejn Poter. To je ljubav na prvi pogled. Ali stvari postaju komplikovane kada Vilijam Klejton, koji putuje sa Džejn, otkrije svoje prave namere i pohlepne želje. Tarzan je prinuđen da uz pomoć svojih prirodnih instinkta zaštiti svoj dom i devojku koju voli.



Autor: B.B.
Foto: Tuck Vision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>