Region

Svet

Trinaesti Dečiji sajam nudi najmlađima raznovrsan i bogat program

Trinaesti Campina Fruttis dečiji sajam počinje u petak 25. aprila i trajaće tri dana, u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz je besplatan, a posetioci će uživati u raznovrsnom i bogatom programu koji ih očekuje na najvećoj dečijoj manifestaciji u regionu.

Trinaesti Dečiji sajam nudi najmlađima raznovrsan i bogat programOko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, od onih neophodnih poput obuće, odeće, opreme za bebe, razne vrste hrane, pa sve do onih koji obogaćuju dečije odrastanje - knjige, časopisi, filmovi, muzika za decu... Izlagači su za sve posetioce pripremili i specijalne popuste, kako na dečije tako i na brendove za celu porodicu.

Prvi put će ulicama na Dečijem sajmu biti dodeljena imena koja će izabrati posetioci glasanjem na sajtu dečijeg sajma www.decijisajam.rs. Mame će ovoga puta moći da uživaju i u "Kutku za mame", a očekuje ih još dosta iznenađenja na ovoj prolećnoj dečijoj manifestaciji.

Mališani će uživati u pesmi i igri na bini, aktivnostima na sportskom terenu, druženju sa Saobraćajnom policijom, Vatrogasnom brigadom, Žandermerijom, a očekuje ih još dosta nagradnih igara poput Campina Fruttis fair play fudbalske lige, Evy baby puzijade, Nestle ples beba, dok ih na bini očekuje igra memorije i još dosta toga.Prijatelji manifestacije trinaestog Campina Fruttis dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije - Campina fruttis, Frikom i Becutan.

Autor: B.B.
Foto: Dečiji sajam

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>