Region

Svet

Lepa Brena iznenadila majku za 80. rođendan: Uspela sam da je oduševim! (Foto)

Lepa Brena iznenadila je majku organizovanom proslavom povodom njenog

Lepa Brena iznenadila majku za 80. rođendan: Uspela sam da je oduševim! (Foto)


80. rođendana. Folk diva kaže da je posle majčine nedavne operacije kolena veoma emotivna i da je sa godinama postala njena kopija pa se sada bez reči i samo pogledima savršeno razumeju.

Brenina majka Ifeta Jahić trenutno boravi u Beogradu, gde joj je ćerka obezbedila najbolju rehabilitaciju.
 
Lepa Brena: Jedino me još mama zove Fahreta, umetničko je zamenilo moje pravo ime
"Majka se posle operacije oseća dobro uprkos godinama i drugim zdravstvenim tegobama. Svaki njen napredak daje mi vetar u leđa. Godi joj pažnja, ali ona nije zahtevna žena i nije navikla da brat i ja bdimo nad njom, jer je to bila njena uloga celog života. Bitno nam je da je ovde uz nas", kaže Lepa Brena ne krijući suze.

Budući da nije znala da joj ćerka sprema rođendansko veselje, Ifeta je emotivno podnela dolazak gostiju.



Lepa Brena iznenadila sina žurkom iznenađenja i tortom u obliku dolara! (Foto)
"Uspela sam da sa svojim najmilijima oduševim majku, koja je od mene napravila ličnost kakva jesam. Plakali smo i smejali se u isti mah i pevali u slavu njenog života. Suze su pokazatelj sreće što smo na okupu posle svega što smo prošli u životu. Pevali smo joj i svirali omiljene pesme, sevdalinke, sve one koje sam prošle godine snimila za njenu dušu. Njena omiljena je "Karanfil se na put sprema", te je ona na proslavi bila nezaobilazna", kaže pevačica za Blic.

Ifeta je osim rođendanske torte dobila mnoštvo poklona, a naročito se obradovala mornarskoplavom setu garderobe i specijalnom poklonu od ćerke.
 
"Osim lepe garderobe, koja je mamin fetiš, doneli smo joj još štošta. Kupili smo joj dobru kremu protiv sunčanih pega, kao i divan prsten u njenom stilu", otkriva folk zvezda.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>