Region

Svet

Mina Milenković odslužila kaznu, farbala klupe i čistila kej!

Mina Milenković, koja je lažno prijavila svoju otmicu i silovanje, odslužila je kaznu od 100 sati društvenokorisnog rada u JKP Zelenilo Beograd  i sada potpuno može da se posveti svom privatnom životu i karijeri.

Mina Milenković odslužila kaznu, farbala klupe i čistila kej!



Manekenka Mina Milenković koja je bila osuđena na sto sati društvenokorisnog rada zbog prijave lažne otmice i silovanjao, dslužila je svoju kaznu 7. aprila i sad može potpuno da se posveti svojoj karijeri.

Mini Milenković preti zatvor - umesto da čisti ulice, šeta modnim pistama!
"Milenkovićeva je radila na poslovima uređenja javnih zelenih površina na teritoriji opštine Novi Beograd. Krivična prijava protiv nje će sada biti odbačena, a ukoliko eventualno počini novo krivično delo, više neće moći da sklapa nagodbu sa tužilaštvom", rekli su iz tužilaštva i dodali:

"Milenkovićeva je grabuljala površine i farbala klupe u parkovima i druge rekvizite. Takođe je i čistila kej u Bloku 45. Dolazila je redovno na posao, a bila je u grupi sa još nekoliko mladića i devojaka, koji su takođe osuđeni na društvenokoristan rad. Nisu nosili našu uniformu, već su dolazili u svojoj staroj garderobi. Koliko smo čuli, kaznu je odradila krajem marta, o čemu smo obavestili tužilaštvo, rekao je izvor iz Javnog komunalnog preduzeća Zelenilo.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Mina Milenkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>