Svet

Region

Princ Vilijam i Kejt Midlton na meti napadača, sumnjivi muškarci im poremetili planove!

Princ Vilijam i Kejt Midlton nalaze se na tronedeljnoj turneji u Australiji i Novom Zelandu, ali njihovo putovanje ne ide baš po planu, jer je policija privela dvojicu muškaraca koji su se ponašali sumnjivo i pravili nerede samo nekoliko metara od kraljevskog para.

Princ Vilijam i Kejt Midlton na meti napadača, sumnjivi muškarci im poremetili planove!



Kejt Midlton ponovo trudna? Kraljevska porodica bogatija za još jednog člana
Princ Vilijam i Kejt Midlton našli su se na meti dvojice muškaraca koji su u njhovoj blizini pravili nerede i pokušavali da im se približe. Policija je odmah odreagovala pa su osumnjičeni odmah privedeni.

Obojica su zadržana neko vreme u policiji jer je jedan nosio majicu otpornu na metke. Kasnije se ispostavilo da je to bila obična mrežasta majica sa pro-Izraelskim nalepnicama. Svedoci su rekli da su videli dvojicu muškaraca u selu Vinmal kratko nakon što je kraljevski par stigao tamo da pozdrave ljude koji su izgubili svoje domove u strahovitom požaru koji se dogodio pre 6 meseci, prenose strani mediji.

PR policije izjavio je kako su obojica osumnjičenih pretreseni i pregledani na licu mesta zbog uznemiravanja na raskrsnici dve ulice. Budući da je potencijalna opasnost uklonjena, Kejt i princ Vilijam mogli su da nastave svoju turneju. Par je desetodnevnu posetu Australiji počeo svečanom službenom večerom u sidnejskoj operi koja je simbol grada.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>