Region

Svet

Ceca Ražnatović: Potpuno sam podetinjila pored Ilije i Petra!

Ceca Ražnatović proslavila je rođendan blizanaca Ilije i Petra, ponosna tetka otkriva da je potpuno podetinjila pored njih i dodaje kako je presrećna što pored Veljka i Anastasije ima i četiri sestrića koji joj ulepšavaju svaki dan.

Ceca Ražnatović: Potpuno sam podetinjila pored Ilije i Petra!



Ceca Ražnatović proslavila prvi rođendan sestrića, ponosna tetka gasila svećice sa blizancima! (Foto)
Poslednjih nekoliko dana Ceca Ražnatović uveliko proslavlja rođendane, pa posle zabave koju je organizovala za svoju mezimicu Helenu, Ceca je pre dva dana proslavila i prvi rođendan blizanaca, Ilije i Petra. Ponosna tetka nije krila radost i uzbuđenje, što pored svoje dvoje dece uživa u odrastanju svojih sestrića, pored kojih je kako i sama kaže, potpuno podetinjila.

"Potpuno sam podetinjila pored Ilije i Petra. Hvala dragom bogu što mi je dao dvoje divne dece i čak četvoro sestrića. Taman kada su Veljko i Anastasija odrasli, a bogami i Lidijini Viktor i Helena, dobili smo blizance, pa opet imamo društvo za igru", rekla je Ceca kroz osmeh, i objašnjava da je ljubav prema deci i sestrićima veoma slična, prenosi Blic.rs.
 
"I jedna i druga ljubav je potpuno bezuslovna, ali tetke su malo popustljivije nego majke i više su drugarice deci. Evo, ja se u poslednje vreme najslađe ispričam sa sestričinom Helenom. I Lidija je takva prema mojoj deci. Što kaže Duško Radović: "Mame, rađajte deci sestre jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepši i nezamenljiv dar svakom detinjstvu”, objašnjava Ceca Ražnatović.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Ceca

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>