Style

Ljubav

Lepršavi i suptilni modeli za proleće/leto 2014. Sačuvajmo ženstvenost u pravom smislu (Foto)

Mladi dizajner Dragana Telić predstavila se u revijalnom delu 32. Nivea BH Fashion Weeka Sarajevo, kao jedan od deset finalista izabranih od 200 pristiglih kolekcija na platformi "Perwoll New Generation 2014" - takmičenje za mlade dizajnere.

Lepršavi i suptilni modeli za proleće/leto 2014. Sačuvajmo ženstvenost u pravom smislu (Foto)



Dragana iza sebe ima pet kolekcija, letnih i zimskih. Od toga tri kolekcije uspela je da lansira u ovoj godini, što samo po sebi govori da tu čuči veliki potencijal, ambicija i vredna ruka koju svakako treba podržati.



Završen 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo (Foto)
Svojom novom kolekcijom, za proleće/leto 2014, koja zrači prefinjenom ženstvenošću, lepršavim i suptilnim modelima, Dragana je izmamila samo pozitivne kritike. Nežne pastelne boje, kakva treba da bude i sama žena po viđenju dizajnerke, ujedno su vrlo aktuelne i u trendu ove sezone. Krojevi asociraju jednim delom na modu šezdesetih, kad je prefinjena ženstvenost bila zaista cenjena.



Dragana takođe smatra da nam današnjica nudi pregršt noviteta, ali nije potvrđeno da sve novo može biti i dobro, kako za društvo tako i za samu ženu. Iskonska lepota i ženstvenost najveća je inspiracija mlade dizajnerke. Zato je i ovaj put ostala dosledna sebi. Do sada smo od nje mogli videti samo žensku konfekciju, ali nije isključivo da na sledećem 33. BH Fashion Week-u koji će se održati na jesen, a za koji se ona već priprema, nećemo videti i mušku, što je potvrdila i Dragana.



Autor: B.B.
Foto: Ilustracija, Klix Nightlife

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>