Region

Svet

Ceca Ražnatović proslavila prvi rođendan sestrića, ponosna tetka gasila svećice sa blizancima! (Foto)

Pevačica Ceca Ražnatović sinoć je u svom domu priredila zabavu povodom rođendana sestrića blizanaca Ilije i Petra, a ponosna tetka oduvala je svećice sa najmlađim članovima njenog doma.

Ceca Ražnatović proslavila prvi rođendan sestrića, ponosna tetka gasila svećice sa blizancima! (Foto)Ceca Ražnatović proslavila rođendan svojoj mezimici: Helena je najbolje dete, ostali su svi razmaženi! (Foto)
Ceca Ražnatović ponovo je upriličila slavlje u svom domu povodom prvog rođendana svojih sestrića, blizanaca Ilije i Petra, koje je pre godinu dana na svet donela Cecina mlađa sestra Lidija, imali su svoju prvu proslavu, na kojoj je bilo mnogo dece.U čast slavljenika, pevačica je naručila veliku tortu, kao i razne slatkiše i slane specijalitete kojima su se služili prisutni gosti. Pored Cecinih i Lidijinih roditelja, goste su dočekivali i Veljko Ražnatović i njegova devojka Maša Terzić.Tu su bili i Cecina ćerka Anastasija Ražnatovic, kao i njen novi dečko, rođeni brat Veljkove devojke Kostadin Terzić. Slavlje su uveličale i Sanja Đorđević i Violeta Viki Miljković, Cecine najbolje prijateljice sa estrade, kao i kreator Saša Vidić i psiholog Aleksandra Janković.Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Marina Lopičić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>