Region

Svet

Dragani Mirković nestao prsten vredan 5.000 evra!

Dragana Mirković jako se iznervirala i potresla kada joj je tokom snimanja spota sa čuvenim Hoseom Felisijanom za duetsku pesmu Don‘t Go Away u KPGT-u nestao prsten vredan 5.000 evra.

Dragani Mirković nestao prsten vredan 5.000 evra!



Dragana Mirković u oktobru u Areni proslavlja 30 godina karijere
Pevačica je pre nekoliko dana snimala je u KPGT-u spot za pesmu Don‘t Go Away, koju je snimila u duetu sa čuvenim Hoseom Felisijanom. Iako je atmosfera na snimanju bila odlična, Dragana Mirković je doživela veliku neprijatnost kada je shvatila, da joj je nestao prsten vredan 5.000 evra koji joj je inače draga uspomena.

"Kad je Dragana došla po prsten, sačekalo ju je neprijatno iznenađenje. Od nakita ni traga! Uspaničila se i svi su se dali u potragu. Dobrih pola sata su pokušavali da odgonetnu tajnu nestanka Gaginih stvari, među kojima je bio i prsten vredan 5.000 evra. Ni Hose, pa čak ni njen suprug Toni nisu uspevali da je uteše, jer je njoj taj komad nakita veoma draga uspomena", rekao je izvor za Kurir-info.rs i dodao:

"Kad je izgubila poslednju nadu da će pronaći prsten, pojavila se devojka, kojoj nije bilo jasno zašto su svi usplahireni. Čim je čula šta je posredi, otišla je po nakit i Draganinoj sreći nije bilo kraja! Zagrlila je saradnicu i zahvalila joj se iako je trenutak ranije bila u agoniji, a ova joj se izvinila što je zaboravila da kaže da je sklonila prsten.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Dragana Mirkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>