Region

Svet

Premijera: Tonči Huljić i Madre Badessa - Guštan, pogledajte spot za novi singl (Video)

Novi singl Tončija Huljića i Madre Badesse "Guštan" sa kojim će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama dobio je i svoju ekranizaciju, a svi kadrovi snimani su na prelepom Hvaru.

Premijera: Tonči Huljić i Madre Badessa - Guštan, pogledajte spot za novi singl (Video)



Pesma autorskog i bračnog para, Tončija i Vjekoslave Huljić, oslikava život ljudi na ostrvu pa je i spot u režiji Marija Grabovca sniman na severnom delu Hvara.

"Interesantno je upravo to što je severni deo Hvara puno siromašniji od južnog, a radi se o udaljenosti od 5 km. To me fascinira, kao i njihov princip zbog kojeg ne trče za zaradom nego smisao života pronalaze u drugim stvarima. Upravo je to radnja novog spota Guštan, ali i celog dokumentarnog filma u trajanju od 30 minuta koji će pratiti izlazak novog albuma", rekao nam je Tonči Huljić.


Foto: Screenshot

O novoj pesmi, kao i onima na novom albumu, rekao je da su lišene ljubavnih tema pa je i Vjekoslava imala odrešene ruke da piše o svim životnim temama koje joj padnu napamet. Novi studijski album "Panika" na tržištu bi se trebao naći za mesec dana, a na njemu će se osim pesme "Guštan" naći i prethodni singlovi "Ajvar", "Kekereke (Čučaj mala)", "Che Guvara i manistra u suvo" i "Ja san rojen da mi bude lipo". Upravo s ovom poslednjom Tonči je sa svojim bendom nastupio prošle godine po prvi put na CMC festivalu, a s pesmom "Guštan" će još jednom pokazati da im je "lipo i da guštaju pred vodičkom publikom".

Pogledajte spot:



Autor: B.B.
Foto: Croatia Records

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>