Region

Svet

Grandiozno! Grand televizija proslavila otvaranje glamuroznom zabavom za 500 zvanica! (Foto)

Proslavi otvaranja Grand televizije upriličenoj sinoć u jednom beogradskom luksuznom restoranu prisustvovale su mnoge domaće muzičke i šoubiz zvezde. Seka Aleksić, Lepa Brena, zvezde "Granda", samo su neka od imena na glamuroznoj zabavi koja je okupila oko 500 zvanica.

Grandiozno! Grand televizija proslavila otvaranje glamuroznom zabavom za 500 zvanica! (Foto)



Ovako će izgledati nova Grand televizija! Sve je spremno za početak! (Foto)
Osim pregršt muzičkih zvezdi, na zabavi su se provodile i poznate ličnosti iz sveta domaćeg šoubiznisa. Na ovoj glamuroznoj manifestaciji bilo je oko pet stotina zvanica, a restoran "Hollywood" na Ledinama u kom je održana proslava bio je gotovo krcat.

Kako je i bilo za očekivati, na slavlju su viđene brojne poznate ličnosti, a u veselom abijentu uživali su: Seka Aleksić, Milica Pavlović, Milica Todorović, Katarina Živković, Ana Sević i Darko Lazić, Aca Lukas sa suprugom Sonjom Vuksanović, Lepa Brena, Dara Bubamara, Vesna Zmijanac sa emotivnim partnerom Željko Ristovićem, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić i mnogi drugi.



Saša Popović: Devedeset i pet posto pevača na estradi ne može da uspe bez Granda!
Pored folk zvezda, otvaranje su proslavili i "zabavnjaci": Saša Kovačević, zatim kompozitori Dragan Brajović Braja, Goran Bregović i Kornelije Kovač, Marko Kon, ali i voditeljka Tijana Vojtehovski i glumica Lidija Vukićević.



Grand kanal počeće sa emitovanjem danas, 16. aprila, a u celokupan projekat, prema rečima direktora Grand produkcije Saše Popovića, uloženo je dva miliona evra. Na događaju su predstavljena i nova lica Grand TV: Tamara Stojmirov, Siniša Medić, Igor Ćurčić i Sanja Ćulibrk.



Autor: B.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>