Region

Svet

Romana Panić i Fotos Pitađis ponovo u vezi?

Romana Panić i Fotos Pitađis ponovo su obnovili vezu. Pevačica i advokat, koji se pre dve godine oženio glumicom sa Kipra, u nedelju uveče došli su zajedno u popularni beogradski klub, a prisutni gosti bili su veoma iznenađeni kada su ugledali poznati par.

Romana Panić i Fotos Pitađis ponovo u vezi?



Romana Panić se potpuno trasformisala, odlučila da promeni sve na sebi? (Foto)
Romana  je često otvoreno pričala o tome koliko ju je Pitađis povredio, mnogi koji su se te noći zatekli na ovom gradskom mestu bili su veoma iznenađeni kad su ugledali dobro poznati par.

"Romana nije skidala osmeh s lica, a i Fotos je bio veoma raspoložen. Društvo su im pravila dva prijatelja, a stari-novi par je cele noći ispijao šampanjac. Moguće je da su obeležili Romanin rođendan, koji je nekoliko dana ranije proslavila s društvom", kaže naš izvor sa lica mesta i dodaje da su klub napustili pred fajront.

Inače, veza između Romane i Fotosa godinama je intrigirala javnost zbog njihovih čestih svađa i pomirenja. Upoznali su se pre šest godina, nakon što je pevačica iz Banjaluke raskinula dugogodišnju vezu s menadžerom Sašom. Prvi put su raskinuli pre tri i po godine zato što je Fotos dobio sina sa Jovanom Simić. Romana je advokatu brzo oprostila flert s voditeljkom i vratila mu se, a definitivno su prekinuli svaki kontakt kad je on započeo vezu s glumicom Nikoletom Karom, kojom se oženio.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/RomanaPanic Prvi Profil Popunjen

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>