Region

Svet

Jovana Nikolić ima novog dečka: Srećna sam i zaljubljena!

Bivša supruga pevača Danijela Alibabića Jovana Nikolić našla je novog dečka. Prema rečima njenih prijatelja, manekenka nikada nije bila srećnija. a bivšeg supruga uopšte i ne spominje.

Jovana Nikolić ima novog dečka: Srećna sam i zaljubljena!



Daria Stanojević i Jovana Nikolić prekinule svaki kontakt, manekenka ljuta na venčanu kumu!
"Jovana Nikolić nakon razvoda od pevača Danijela Alibabića vratila se u Niš, gde se zaposlila u jednoj firmi, ali ono što je najbitnije upoznala je i ljubav svog života: "Jovana je presrećna. Kad se razvela od Danijela, okrenula je novi list. Vratila se u rodni Niš, iznajmila stan i započela zajednički život sa sestrom bliznakinjom. Najbitnije je da je našla dečka koji joj je promenio život iz temelja. Nikada nije bila zaljubljenija",  ispričala je za “Blic” Jovanina bliska prijateljica.

Ona je dodala da se manekenka nedavno zaposlila u jednoj lokalnoj niškoj firmi, ali i da je dobila deo honorara od učešća u rijalitiju “Farma”. Zahvaljujući tome, ona sada finansijski ne zavisi ni od koga, a bivšeg muža nikada ne pominje.
 
"Jovana Danijela ne pominje ni u šali. Kao da nikada nije ni postojao u njenom životu. Možda je i njen novi partner zaslužan za to. Čak i kada ga neko iz našeg društva pomene, ona promeni temu. Neko bi na njenom mestu nakon svega što joj se desilo pao u depresiju, ali ne i Jovana. Divimo joj se"  kaže manekenkina bliska prijateljica koja je poznaje od rođenja.

Jovana Nikolić potvrdila je ove informacije i dodala da je zaista presrećna u novoj vezi:
"Tačno je da sam srećna i zaljubljena, našla sam pravog muškarca. Budući da imam loše iskustvo sa medijima, ovog puta neću da ponavljam greške i da otkrivam njegovo ime. Bojim se da ne ureknem, jer tek sam na početku nečega što je lepo i iskreno. Moj izabranik nije javna ličnost i znam da mu ne bi prijalo povlačenje po novinama. Nadam se da ćete razumeti", rekla je za bivša supruga Danijela Alibabića.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>