Ostalo

Smeno

Konkurs za najteži posao na svetu koji milioni već rade - Da li biste ga prihvatili? (Video)

Dvadeset i četiri osobe koje su se prijavile na konkurs za ovaj posao nisu mogle da veruju svojim ušima kada su čule o kakvim se uslovima za rad govori. Smena koja traje 24 sata, a plata ne postoji. Da li biste vi radili tako?

Konkurs za najteži posao na svetu koji milioni već rade - Da li biste ga prihvatili? (Video)Posao koji zahteva vašu punu pažnju tokom čitava 24 časa, ništa se ne plaća, a odmor ne postoji. To su samo od nekih opisao posla za koji su aplicirale 24 osobe. Pored svega ovoga morate znati skoro sve o medicini, kulinarstvu, posao se povećava za vreme praznika, a spavanje možete izbaciti iz rasporeda.

Kandidati su bili šokirani ovakvim zahtevima, neki su se čak i zapitali da li je to sve u skladu sa zakonom. Sve dok nisu dočekali kraj razgovora. Ova fenomenalna kampanja je delo sajta "Cardestore.com", a kreirala ju je agencija Mullen.

Sjajna poruka koju nosi i fantastičan video možete odmah pogledati, i naravno podeliti ukoliko i vi tu osobu volite najviše na svetu!Autor: A.K.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>