Svet

Region

Anđelina Džoli: Bred Pit je predivan otac, on očinstvo shvata veoma ozbiljno

Holivudska glumica Anđelina Džoli je otkrila da voli najviše na svetu da posmatra svog izabranika Breda Pita kako se igra i čuva njihovo šestoro dece. Ona je takođe izjavila da joj se materinski instinkt rodio tek pošto je stupila u vezu sa Bredom.

Anđelina Džoli: Bred Pit je predivan otac, on očinstvo shvata veoma ozbiljnoBred Pit i Anđelina Džoli u krevetu kao zečevi, deca im prljava i nevaspitana
Glumca Anđelina Džoli retko kada priča o svom privatnom životu, pa je iznenadila sve kada je izjavila koliko je iznova oduševljava njen verenik Bred Pit.

"Bred je oduvek bio divan otac pun ljubavi. Veoma je divno i seksi videti ga tako odgovornog, pogotovu jer očinstvo shvata veoma ozbiljno. Uvek postanem veoma emotivna kada ga vidim kako se igra sa decom", izjavila je glumica.

Ona je dodala takođe da je Bred probudio majčinski osećaj u njoj. "Kada sam bila mlađa nisam ni pomišljala o majčinstvu. Ali ti osećaji su porasli u meni od kad smo Bred i ja počeli da živimo zajedno, pa sam poželela svoje dete", rekla je Anđelina. "Bred je divan, on preuzima svu odgovornost kad radim, ali a radije volim da sam kući, da večeram sa porodicom i čitam deci priče za spavanje", završila je Džolijeva.

Autor: A.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>