Region

Svet

Saša Kovačević: Karijera mi je na prvom mestu, neću da se ženim

Saša Kovačević kaže da iako je ispunjen u ljubavi neće još uvek da se ženi, svoje vreme posvećuje karijeri, a takođe je otkrio da se iskreno nada da će se spot za novu pesmu "Branim" dopasti publici.

Saša Kovačević: Karijera mi je na prvom mestu, neću da se ženimSaša Kovačević: U ljubavi ništa ne bih menjao, ali sa zdravljem ponovo imam problem!
Pevač Saša Kovačević je otkrio da iako konstantno zauzet usled poslovnih obaveza i dalje ima vremena za svoju devojku Jovanu, sa kojom od skoro živi na Novom Beogradu.

Kakva su ti očekivanja od novog spota?

"Završili smo snimanje i ostaje nam da napravimo neke korekcije. Tema je zanimljiva ljubavna priča, tačnije standardna. Ne mogu izmišljati toplu vodu, ali siguran sam da će se publici dopasti."

Da li se i u njemu pojavljuje neka poznata manekenka?

"Ne. Ovaj spot je sa mnom radila glumica Matea, s kojom prvi put sarađujem i prezadovoljan sam što je ona preuzela ceo posao na sebe."

Ognjen Amidžić te je nedavno prozvao da si platio manekenki Dejani Živković, s kojom si snimio prethodni spot, da te hvali?

"To je Ognjenova šala. Dejana je super devojka i imali smo divnu saradnju."

Da pustimo manekenke i pređemo na pevačice. Da li bi nekad bio u vezi s koleginicom, a kasnije se i oženio njome?

"Ne bih se oženio pevačicom. Pritisak koji imam s moje strane ne bih želeo da osećam i s njene strane. To ne bi bilo dobro."

U dugoj vezi si s Jovanom. Hoće li uskoro biti venčanja?

"Neću se još ženiti. Želim da se posvetim karijeri što više. Samo bog zna kad će se to dogoditi, ali pre 33. godine neću. Mnogo volim decu, ali što se tiče braka, nema potrebe da žurim. Mogu da živim s devojkom, i to je zajednica."

Da li su devojke sa kojima si bio u vezi bile ljubomorne zbog tvog posla?

"Uglavnom jesu, ali mora da postoji neki kompromis."

Zbog čega nikad nisi prihvatio učešće u nekom rijalitiju?

"Ne postoji novac za koji bih ušao tamo. Smatram da privatnost treba da ostane u kući, pa makar mi obećali ne znam šta. Jedino „Survajver“ dolazi u obzir."

Autor: A.K.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Printscreen YouTube/Sasa Kovacevic .TV

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>